В листопаді українці збільшили обсяг депозитів в ПУМБ на півмільярда гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В листопаді українці збільшили обсяг депозитів в ПУМБ на півмільярда гривень

Кредит&Депозит
81
Осінь – період рекордів для банку. Лише нещодавно приріст портфеля депозитів фізосіб у гривні перевищив відмітку 2 млрд грн, а у ПУМБ вже новий рекорд! Приріст гривневих депозитів фізосіб за листопад в Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) склав рекордні +499,3 млн грн!
Приріст депозитного портфеля за один місяць на майже пів мільярда гривень – рекордний показник за всю історію банку. Для порівняння, приріст депозитного портфеля фізосіб за весь 2018 рік склав +804 млн грн. В той час як лише за листопад 2019 році українці збільшили обсяг депозитів на суму більшу, ніж за 11 місяців минулого року!
«Обсяг депозитного портфеля – індикатор рівня довіри населення до банку. Адже якою б привабливою не була відсоткова ставка, основне завдання банку – зберегти гроші клієнта, в тому числі і від інфляції. Нам довіряє все більше українців, адже знає, що зберігати гроші на депозитах в ПУМБ – безпечно і вигідно. Крім того, дохідність вкладів, які пропонує ПУМБ, покриває не тільки реальну інфляцію, але і дозволяє клієнтові щомісячно отримувати дохід», – прокоментував директор Департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Поліщук.
Найбільшою популярністю серед клієнтів користується строковий депозит «Дохідний» з відсотковою ставкою до 17,5% річних у гривні. З перевагами депозиту «Дохідний» можна ознайомитися на сайті.
Портфель депозитів (строкові і депозити на вимогу) фізичних осіб в гривні на кінець листопада складає 7,6 млрд грн
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас