Forward Bank увійшов в рейтинг надійності банківських депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank увійшов в рейтинг надійності банківських депозитів

Особисті фінанси
59
Forward Bank підтвердив високу надійність своїх депозитів за результатами діяльності трьох кварталів 2019 року. Так, згідно з «Рейтингом надійності банківських депозитів» РА «Стандарт Рейтинг», банк посів 11 позицію рейтингу.
За 9 місяців 2019 року чистий процентний дохід Forward Bank склав 197,399 млн грн., прибуток після оподаткування – 97,738 млн грн. Кошти фізичних осіб склали 1 561,4 млн грн.
«У поточному році спостерігався активний попит на депозити, так як довіра до банківського сектору поступово повертається. Цікавою тенденцією стало те, що в другому півріччі, з урахуванням зміцнення гривні, українці частіше стали розміщувати депозити в іноземній валюті. У наступному році ми очікуємо поступове зниження прибутковості по депозитах, це може статися вже до кінця першого кварталу» – прокоментувала Оксана Конюшко, начальник Управління розвитку продуктів та програм.
Нагадуємо, що в третьому кварталі Forward Bank представив оновлену лінійку кредитних та дебетових карток КОКО КАРД. Дебетові КОКО КАРД надають можливість отримувати 15% річних на залишок коштів та відкривати депозити у додатку Forward online за підвищеним відсотком. До того ж Forward Bank надав можливість своїм клієнтам користуватися такими сервісами як Google Pay та Apple Pay.
АТ «Банк Форвард» (Forward Bank) — комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Станом на 01.11.2019 р. активи банку складають 2 018,4 млн грн., регулятивний капітал – 343,3 млн грн, статутний капітал — 1 152,9 млн грн,, кредитний портфель — 1 910,6 млн грн. Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.
Forward Bank увійшов в рейтинг надійності банківських депозитів
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас