Смартфон Samsung Galaxy S11 зможе записувати відео в форматі 8K — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон Samsung Galaxy S11 зможе записувати відео в форматі 8K

Технології&Авто
398
Інтернет-джерела продовжують публікувати інформацію про характеристики флагманського смартфона Galaxy S11, який компанія Samsung анонсує на початку наступного року.
З чуток, апарат отримає 6,7-дюймовий дисплей, що загинається на бічні частини корпусу. В область екрану буде вбудований сканер відбитків пальців Qualcomm 3D Sonic Max. Цей датчик використовує ультразвукову технологію. Стверджується, що сенсор дозволить одночасно розпізнавати два відбитки пальців.
Як тепер стало відомо, новинка дозволить записувати відеоролики ультрависокої чіткості у форматі 8К. Відеоряд цього стандарту має роздільну здатність 7680 × 4320 пікселів. Йдеться про підтримку кадрової частоти 30 к/с.
Основна камера Galaxy S11 отримає п’ятикомпонентну конфігурацію. Це три звичайні датчики зображення, модуль ToF для отримання даних про глибину сцени і якийсь додатковий сенсор. Фронтальна камера розміститься в невеликому отворі у верхній частині дисплея.
В оснащення увійдуть процесор Qualcomm Snapdragon 865 або Samsung Exynos 990, 8 Гбайт оперативної пам’яті, симетричний порт USB Type-C. Апарат буде поставлятися з операційною системою Android 10, доповненою надбудовою One UI 2.0.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас