Укргазбанк вдвічі збільшив ліміт торговельного фінансування від ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк вдвічі збільшив ліміт торговельного фінансування від ЄБРР

Особисті фінанси
24
Укргазбанк вчергове досягнув підвищення ліміту торговельного фінансування від European Bank for Reconstruction and Development (ЄБРР) за програмою TFP (Програма підтримки торгівлі). Його сума досягнула 80 млн доларів США, що на 40 млн доларів США більше, аніж попереднього разу.
Таке збільшення ліміту відбувається сьогодні на тлі виконання Банком планових показників, прибуткової діяльності та відмінних результатів у напрямі торговельного фінансування.
Крім того, підвищення ліміту торговельного фінансування дозволить Укргазбанку збільшити підтримку та фінансування зовнішньоекономічних проектів, зокрема й з сегменту МСБ, та наростити строки фінансування до 5 років.
Нагадаємо, European Bank for Reconstruction and Development (ЄБРР) є однією з організацій Групи Світового банку та найбільшою організацією в області глобального розвитку, яка працює виключно з приватним сектором країн, що розвиваються – а це більш ніж 2000 компаніями по всьому світу. ЄБРР використовують свій капітал, досвід та вплив на створення ринків і можливостей у найважчих регіонах світу. У 2018 фінансовому році ЄБРР виділила понад 23 мільярди доларів США на довгострокове фінансування для країн, що розвиваються. Отримання додаткової інформації за посиланням.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас