Apple Pay стає доступний власникам карток Укргазбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Pay стає доступний власникам карток Укргазбанку

Особисті фінанси
27
Відсьогодні власники карток Mastercard від Укргазбанку отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним і особистим платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність.
Користувачі iPhone, Apple Watch, iPad і Mac тепер з легкістю можуть здійснювати покупки як в магазинах, так і в додатках і на вебсайтах завдяки Apple Pay.
«Нашими клієнтами вже є 2 мільйони українців і звичайно ж наше головне завданя – зробити обслуговування максимально зручним і безпечним. Саме такою і є оплата за товари і послуги за допомогою Apple Pay. Більш того, тепер набагато зручніше розраховуватися в мережі наших партнерів і отримувати ще більше манібеку», – зазначив заступник директора департаменту карткового бізнесу Укргазбанку Віталій Буценко.
Безпека і конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову карту в Apple Pay, сам номер карти не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple. Замість цього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і безпечно зберігається в чіпі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.
Apple Pay дуже просто налаштувати, при цьому клієнти будуть продовжувати отримувати бонуси і манібек від Укргазбанку за своїми кредитними або дебетовими картками.
Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки в магазинах, а також в додатках і на вебсайтах з використанням iPhone і Apple Watch. При оплаті покупок в додатках або в Safari через Apple Pay тепер більше немає необхідності власноруч заповнювати великі документи з контактною інформацією або повторно вводити дані про доставку і виставленні рахунку. Кожна покупка через Apple Pay підтверджується буквально одним дотиком пальця до Touch ID або поглядом на екран iPhone для підтвердження операції через Face ID, або введенням код-пароля на пристрої.
Інструкція для користувачів тут.
Детальніше про Apple Pay читайте на сайті.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас