iPhone 12 отримає повноекранний сканер відбитків пальців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone 12 отримає повноекранний сканер відбитків пальців

Технології&Авто
612
Компанія Apple оголосила, що наступного тижня її представник зустрінеться з тайванським виробником GIS. Вони обговорять розробку iPhone зі сканером відбитків пальців під дисплеєм, який буде випущений вже в наступному році.
Про це повідомляє Daily Daily News.
У повідомленнях стверджується, що Apple планує використовувати технологію ультразвукового датчика відбитків пальців Qualcomm, принаймні, в одній моделі iPhone, яка буде випущена в 2020 році. GIS буде співпрацювати з Qualcomm для постачання необхідних компонентів. Це узгоджується з нещодавніми звітами аналітика Apple Мін Чі Куо, а також аналітиків Barclays, Bloomberg та інших, які очікують, що Apple випустить iPhone з Face ID і аутентифікацією за відбитком пальця в 2020 або 2021 році.
Qualcomm вже постачає ультразвукові датчики відбитків пальців для смартфонів Samsung Galaxy S10 і Galaxy Note10, але iPhone може використати ще більш досконалу версію технології. На закритому брифінгу в кулуарах конференції Mobile World Congress 2019 року в Барселоні директор Qualcomm Гордон Томас повідомив, що компанія планує створити ще більші датчики відбитків пальців під дисплеєм, ніж ті, які використовуються в останніх смартфонах Samsung. Чутки про айфони зі сканером відбитків пальців під дисплеєм наводять на думку, що це буде повноекранне рішення.
В цілому, це служить ще одним доказом того, що Apple планує випустити як мінімум одну нову модель iPhone з Face ID і повноекранним Touch ID протягом найближчого року або двох. Враховуючи, що ультразвукова технологія працює тільки з OLED-дисплеями, датчик, швидше за все, буде обмежений iPhone більш високого класу.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас