Нова нагорода Unex Bank: "Найкращий Кешбек 2019" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова нагорода Unex Bank: "Найкращий Кешбек 2019"

Особисті фінанси
55
Ми, як завжди, не залишаємось осторонь від подій фінансового сектору. Тому відзначились і на XI щорічному всеукраїнському конкурсі «Банк Року – 2019». Цього року Юнекс Банк обрали першою фінансовою установою у номінації «Найкращий кешбек року».
Це, без сумнівів, один з кращих початків робочого тижня: церемонія нагородження пройшла у понеділок, 2 грудня, у рамках Київського міжнародного цифрового форуму «Банкір» – 2019.
Нова нагорода Unex Bank: "Найкращий Кешбек 2019"
Цього року ми справді доклали багато зусиль до розвитку програм лояльності наших клієнтів. До їх числа потрапив і кешбек. На сьогодні, це дієвий спосіб не просто привернути увагу клієнта, а й справді надати йому реальну користь.
Найбільші кешбеки Юнекс Банку діють для власників кредитних карток «ХочуКа» – до 25%. Ми ретельно обираємо актуальні категорії витрат для повернення кешбеку відповідно до сезону та побажань клієнтів. Так, наприклад, в наступному періоді плануємо ввести кешбек на комунальні платежі за проханням одного з власників картки.
Кожен клієнт може самостійно обрати найвигіднішу для нього категорію витрат і отримати за неї кешбек у кінці періоду. На момент нагородження в номінації діють такі категорії:
- 10% на одяг, взуття та будь-яку техніку,
- 25% на послуги готелів,
- 20% на товари для ремонту у спеціалізованих будівельних магазинах,
- 5% на розважальні послуги,
- 3% на покупки у мережах аптек,
- 3% на розрахунок у закладах харчування.
В минулому році ми отримали нагороду в номінації «Лідер з якості обслуговування клієнтів – фізичних та юридичних осіб 2018». Впевнені, що і наступному році досягнемо нових нагород!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас