Ідея Банк посів 5 місце в рейтингу найбільш надійних українських банків за версією YouControl — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк посів 5 місце в рейтингу найбільш надійних українських банків за версією YouControl

Особисті фінанси
43
Аналітична система для ділової розвідки і перевірки контрагентів України YouControl оприлюднила результати свого дослідження Індекс FinScore – фінансового скорингу банків.
Згідно з даними дослідження за підсумками 3 кварталу 2019, Ідея Банк посів 5 місце серед 40 банків, що працюють на ринку України.
Експерти YouControl відзначають: то, що банк фінансово стійкий, не завжди означає, що він має найбільші показники за активами, кредитами і депозитами. Незалежно від цих показників і частки на ринку, оптимальна бізнес-модель і ризик-менеджмент дають змогу банкам стабільно працювати і бути надійними.
Слід нагадати, що за підсумками 1 кварталу 2019 Ідея Банк також увійшов до числа 13 найбільш надійних банків за версією агентства YouControl.
Аналітики YouControl зазначають, що результати цього рейтингу допоможуть фізичним особам: при пошуку надійного банку, наприклад, для розміщення строкового депозиту;
при виборі основного банку для відкриття карткових рахунків; при перевірці стану банків, в яких людина вже є клієнтом.
Підприємствам індекс знадобиться: при виборі банку для депозитних і поточних рахунків;
при оцінці банків як контрагентів в разі введення різних партнерських проектів; для моніторингу надійності тих банків, з якими вже налагоджено співпрацю; при кредитуванні.
Фінансовий скоринг банків (Індекс FinScore) – система оцінки фінансової надійності банку. Індекс FinScore базується на 25 індикаторах, серед яких нормативи НБУ і фінансові коефіцієнти, які комплексно відображають стан ліквідності, достатності капіталу, рентабельності, кредитних, інвестиційних та валютних ризиків банку. Використані для побудови індексу ризик-індикатори можуть спрогнозувати ймовірність банкрутства банку.
YouControl – аналітична система для ділової розвідки і перевірки контрагентів України. Формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах і візуалізує зв’язки між афілійованими особами.
Унікальна технологія дає змогу за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП із більш як 50 державних реєстрів. Функція моніторингу щодня повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел.
 
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить в європейську фінансову групу Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
Банк надає послуги в 82 відділеннях і 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються 300 тис. клієнтів.
Команда професіоналів банку об’єднує 1,2 тис. осіб.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас