Цінопад від Правекс Банку: кредит на втілення мрій під 0,01% річних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Цінопад від Правекс Банку: кредит на втілення мрій під 0,01% річних

Особисті фінанси
1509
Ринок кредитування стрімко зростає. Споживачі вже давно звикли до дрібних кредитів та невеликих розстрочок, які у торгівельних мережах пропонують як банки, так і мікрофінансові організації. Вже доволі звичними виглядають пропозиції кредитів на суми 50-100 тис. грн на придбання електроніки, побутової техніки тощо.
Що вже казати про кредитні ліміти по банківських картках, що часто сягають 20-50 тис. грн.
Цінопад від Правекс Банку: кредит на втілення мрій під 0,01% річних
Тобто люди давно оцінили зручність кредитних продуктів та поступово навчаються зважено ними користуватися. Та чи можливо сьогодні для приватної особи отримати фінансування на суму до 1 млн грн.? Причому під вигідні відсотки і без зайвих переплат?
Це актуальне питання, адже клієнти банків все частіше шукають можливість отримання кредиту на щось вагоміше, ніж смартфон чи інша електроніка. Одним з найбільш важливих питань лишається вартість та доступність таких кредитів. Не секрет, що дуже часто споживчі кредити виявляються досить дорогими – високі процентні ставки за ними сягають 50-100%, і зустрічаються пропозиції зі ставкою понад 100% на незначні суми, щомісячні комісії тощо. Дуже часто – це плата за те, що банки не вимагають від клієнтів офіційного підтвердження доходу. У підсумку клієнти лишаються перед непростим вибором – залучити великий та дорогий у обслуговуванні кредит чи відмовитися від реалізації своїх амбітних планів.
Але тепер цю дилему вирішено! ПРАВЕКС БАНК, що входить до міжнародної фінансової групи Intesa Sanpaolo, запропонував своїм клієнтам Європейський персональний кредит на суму до 1 млн грн – це дійсно вигідна можливість залучити велике за обсягом фінансування на найбільш привабливих на ринку умовах. Цей продукт буде цікавий для тих, хто вміє користуватися фінансовими інструментами та не відкладає життя на завтра, інвестуючи у ремонт чи придбання житла, новобудову, навчання дітей, покупку авто, або рефінансування раніше отриманих дорогих кредитів в інших банках.
Важливими особливостями цього кредиту є те, що він надається на будь-які цілі, не вимагає застави, не передбачає зайвих переплат. Більше того, за цими кредитами в період з 1 грудня 2019 по 31 січня 2020 року буде діяти пільгова ставка 0,01%. Головною умовою встановлення пільгової ставки є видача кредиту до 31 грудня 2019 року. Починаючи з 1 лютого 2020 року процентну ставку буде встановлено згідно обраного клієнтом кредитного продукту. Причому найнижча ставка складає 18,99% річних.
Заступник Голови Правління, керівник головного управління роздрібного бізнесу ПРАВЕКС БАНКу Семен Бабаєв зазначає: «Наш кредит суттєво відрізняється від інших пропозицій на ринку. Фактично, ми зробили виклик для ринку. Завдяки унікальним продуктам ми створюємо нові можливості для наших клієнтів». Для того, щоб оцінити переваги нової кредитної пропозиції Семен Бабаєв приводить наступні розрахунки: якщо взяти кредит на 5 років на суму 200 тис. грн під 18,99% річних, то пільгова ставка 0,01%, що буде діяти впродовж 2 місяців, дасть клієнтові можливість зменшити оплату відсотків майже на 6,4 тис. грн.
Даний кредитний продукт є результатом поєднання досвіду групи Intesa Sanpaolo, що надає послуги 11,8 млн клієнтів у Італії та ще 7,2 млн клієнтів у 12 країнах Центральної і Східної Європи, Близького Сходу та Північної Африки, та напрацювань ПРАВЕКС БАНКу, що представлений на українському ринку вже протягом 26 років.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас