Qualcomm анонсувала флагманський процесор нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qualcomm анонсувала флагманський процесор нового покоління

Технології&Авто
659
Компанія Qualcomm анонсувала оновлення фірмової лінійки процесорів Snapdragon. Флагманом лінійки стала мобільна платформа Snapdragon 865 з підтримкою камер з рекордною роздільною здатністю і передовий нейронний процесор.
Про це пише The Verge.
У майбутній модельний ряд 2020 року також увійшли дві модифікації чіпсета Snapdragon 765 для пристроїв середнього цінового сегмента.
За заявою чіпмейкера, продуктивність і енергоефективність мобільної платформи Snapdragon 865 в порівнянні з попередником зросли на 25%. Зросла і швидкість обчислень штучного інтелекту – до 15 трильйонів операцій на секунду.
Ще однією особливістю SoC стала підтримка камер з роздільною здатністю 200 мегапікселів, заявлена і можливість запису 8K-відео на швидкості 30 кадрів за секунду.
Snapdragon 865 підтримує всі актуальні стандарти і частоти 5G (mmWave, Sub 6 GHz, CA, DSS, NSA, SA) і максимальну швидкість з’єднання до 7,5 Гбіт/с, але не містить вбудованого модему – встановлювати чіп Snapdragon X55 другого покоління виробникам доведеться окремо.
Компанія також анонсувала більш доступний чіпсет Snapdragon 765 з вбудованим 5G-модулем Snapdragon X52, який, як і старше рішення, підтримує весь частотний діапазон 5G, але відрізняється меншою швидкістю з’єднання – до 3,7 Гбіт/с.
У лінійку також увійде “заряджена” версія SoC під назвою Snapdragon 765G для ігрових смартфонів середнього цінового сегмента. Очікується, що смартфони на базі нового чіпсету з’являться на ринку вже в лютому 2020 року.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас