ПУМБ – лідер ринку товарних кредитів за підсумками чорної п’ятниці 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ – лідер ринку товарних кредитів за підсумками чорної п’ятниці 2019

Кредит&Депозит
31
За чотири дні, з 28 листопада по 1 грудня 2019 року, клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) оформили 32 тис. споживчих кредитів (класичні кредити на товари та покупки за допомогою сервісу «Сплачуй частинами»), а також здійснили 366 тис оплат за товари кредитними картками «всеМОЖУ» та «soloМАНДРИ». Загальна сума наданих банком кредитів сягнула більш ніж пів мільярда гривень! Тим самим банк перевищив власний минулорічний рекорд майже в два рази.
За підсумками промо-періоду з 28 листопада по 1 грудня ПУМБ видав на придбання побутової техніки понад 24 тис. товарних кредитів на загальну суму 335,9 млн грн. Таким чином, на підставі інформації від торгівельних мереж, ПУМБ зайняв лідируючі позиції на ринку товарних кредитів, видавши найбільшу кількість класичних товарних кредитів саме в період «чорної п’ятниці».
У саму «чорну п’ятницю», 29 листопада, українці оформили в ПУМБ 7,6 тис. цільових споживчих кредитів на суму 102,2 млн грн. Це трохи більше 5 кредитів за хвилину!
Обсяг виданих товарних кредитів ПУМБ протягом «чорної п’ятниці» збільшився у 5 разів в порівнянні з попереднім вікендом листопада.
«Результат, який показав ПУМБ – 504 млн гривень кредитів –, це абсолютний рекорд банку за обсягом видач кредитів за один день та за період промо-активності в цілому. Цього року у «чорну п’ятницю» ми видали найбільшу частку кредитів в таких мережах, як «Comfy», «Ельдорадо», «Алло», та інших. Ми вже кілька років поспіль знаходимося серед безперечних лідерів в класичному споживчому кредитуванні: все більше українців обирають кредит саме від ПУМБ за відсутність обов’язкової страховки та гнучку систему грейс-періодів» – прокоментував заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай.
Активно користувалися знижками також власники кредитних карток ПУМБ – за підсумками промо-періоду, з 28 листопада по 1 грудня, клієнти ПУМБ оформили сервіс «Сплачуй частинами» 7,7 тис. разів, придбавши сумарно товарів на суму 27,5 млн грн. Майже 10 млн грн з яких – в саму «чорну п’ятницю» 29 листопада. Ще на 108 млн грн українці купили товарів за кредитними картками ПУМБ протягом цього «чорного» вікенду. Також протягом промо-періоду ПУМБ видав кредити готівкою на загальну суму 32,7 млн грн.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас