Укргазбанк та VISA запускають безконтактну оплату проїзду в міському транспорті Вінниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк та VISA запускають безконтактну оплату проїзду в міському транспорті Вінниці

Особисті фінанси
59
Укргазбанк та Visa запустили систему оплати проїзду в тролейбусах, трамваях та автобусах Вінниці за допомогою сучасного та зручного способу – безконтактних банківських карток.
Транспортне рішення, впроваджене Укргазбанком та Visa, дає можливість оплачувати проїзд будь-якими безконтактними платіжними засобами будь-якого банку України та світу. Так, безготівкова оплата проїзду можлива через стаціонарні валідатори, установлені в 350 одиницях муніципального транспорту – тролейбусах, трамваях та автобусах, що курсують містом. Прийом оплати платіжною карткою можливий на усіх стаціонарних валідаторах на кожних дверях, а друк білетів – на середніх дверях зазначених видів міського транспорту. У майбутньому також планується розширення мережі безконтактної оплати за проїзд на маршрутні таксі міста.
«Сучасні технології щодня все глибше проникають в наше життя, а з ними – зручність і комфорт. Сьогодні важко уявити сферу, яку б оминула технологічна революція. Ми прагнемо відповідати світовим трендам і враховувати потреби українців. Адже сучасний споживач вже зовсім інший – він добре знається на якісному банкінгу, технологіях та надзвичайно уважний до деталей. Саме тому ми будемо використовувати цю всеосяжну мобільну екосистему із усіма «розумними» пристроями, які роблять життя українців простішим, а розрахунки – зручнішими та безпечнішими», – зазначив заступник директора департаменту карткового бізнесу та альтернативних каналів продажів АБ «Укргазбанк» Віталій Буценко.
«Впровадження у Вінниці безготівкової системи оплати проїзду – це ще один важливий крок в напрямку модернізації й осучаснення транспортної системи міста, якою ми невпинно займаємось. Завдяки цій системній роботі у 2018 році ми отримали престижну європейську нагороду в сфері розвитку громадського транспорту – CIVITAS Awards» – говорить мер міста Вінниця, Сергій Моргунов.
«Ми у компанії Visa активно займаємося розвитком безконтактних платежів у громадському транспорті України та відзначаємо цей напрямок розвитку інфраструктури як пріоритетний. Вінниця демонструє дуже гарну динаміку, адже вже на початку проекту місто пропонує безконтактні платежі у трьох видах громадського транспорту. Ми впевнені, що позитивний досвід зручної, швидкої та безпечної оплати у громадському транспорті спонукатиме мешканців та гостей міста користуватися безконтактними платежами частіше та насолоджуватися усіма їхніми перевагами, що позитивно впливатиме на розвиток безготівкової економіки в Україні», – прокоментував Євген Лісняк, старший директор, голова департаменту стратегічного партнерства з фінтех-компаніями та підприємствами Visa CISSEE.
Зазначимо, що раніше оплату безконтактними картками було запроваджено у наземному муніципальному транспорті декількох міст України: Житомира, Тернополя, Чернігова, Чернівців, Івано-Франківська, Дрогобича та Києва.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас