Юнекс Банк святкує свій 26 день народження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юнекс Банк святкує свій 26 день народження

Особисті фінанси
60
Тільки уявіть: більше, ніж чверть століття! Саме стільки сьогодні виповнюється Юнекс Банку – 26 років з моменту його створення. Це саме той час, щоб стати досвідченими, впевненими у своїх силах та амбітними. А якщо відійти від помпезних виразів, то ми справді сповнені необхідних сил для розвитку та руху вперед (як-то кажуть, у омріяний смарт-вимір).
Зазвичай, ми маємо 2 причини озирнутися та проаналізувати минулий рік: день народження або Новий Рік. Нам пощастило, бо вони майже співпали. Останній рік пройшов у роботі з багатьма проектами, але під спільною егідою: «головне – це задоволений клієнт».
Саме тому, ми, по-перше, розширили продуктову лінійку карткових продуктів. Кожен продукт – під конкретні потреби групи клієнтів.
По-друге, дійсно підтримуємо лояльність наших клієнтів: за наш кешбек для власників кредитних карт ми, навіть, отримали нагороду у номінації «Найкращий кешбек».
По-третє, ми вже не такі молоді, але все ж слідкуємо за реаліями часу. Тому і запустили інтернет-банкінг, яким можна користуватися як у веб-версії, так і в Beta-версії додатку «Unex Bank» (AppStore та Google Play).
Окрім того, не відстаємо і від технологій оплат. Картки Юнекс Банку підключено до системи Google Pay і Apple Pay. Недаремно ж Україна має одні з найвищих темпів діджиталізації!
А найсмачніше з цього року ми залишили на десерт — це новий амбасадор бренду. Взагалі-то, це Сашко — власник кредитної картки, який протестував усі функції та кешбеки, а тепер «запалює» у нашому Facebook та Instagram-аккаунтах. Де ви знайдете реальні історії про Сашка, в яких він розповідає свої фінансові труднощі, плюси використання тієї чи іншої програми лояльності, розповідає про неявні витрати.
Цього року ми не забули й про бізнес та вузько спрямовані пропозиції для юридичних осіб: окрім великих пропозицій акулам бізнесу, ми створили тарифні пакети для молодих бізнесів віком до 3 місяців і, навіть, для підприємців-фрілансерів.
Кожна історія має право на те, щоб її розглянули. Так у двох словах виглядає наш підхід до роботи – індивідуальний та персоніфікований. Насправді, реалізувати його як у корпоративному, так і в роздрібному бізнесі тяжче, ніж здається. Але це дозволило нашому банку збільшити клієнтську базу і зберегти довгострокові відносини з присутній клієнтами. Таким чином, деякі з них стали не тільки партнерами, але і нашими друзями.
Ділова репутація – це те, що ми справді цінуємо та оберігаємо. Цього року нам часто доводилося вирішувати непрості завдання, щоб гідно впоратися з вимогами банківського сектору економіки України.
Відзнаки та нагороди. Не будемо приховувати, що нагороди приємні завжди. Тож, без зайвої скромності напишемо чим саме відзначили наші зусилля:
Нам надзвичайно приємно чути про себе в оцінках експертів, зокрема – рейтингового агентства «IBI-Rating», що підтвердило рейтинг кредитоспроможності банку на рівні uaA – «Стабільний рівень».
Все це справді надихає на нові кроки та успішну роботу. Дякуємо всім співробітникам за професіоналізм і клієнтам за довіру!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас