Google Pay став доступний для держателів карток Mastercard від Ідея Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Pay став доступний для держателів карток Mastercard від Ідея Банку

Особисті фінанси
29
Ідея Банк запускає безконтактні платежі Google Pay для держателів карток Mastercard.
Відтепер клієнти Ідея Банку – держателі карток Mastercard – мають можливість платити смартфонами з NFC , а також онлайн за допомогою глобального сервісу Google Pay.
На сьогодні близько 86% POS-терміналів у торгово-сервісній мережі України вже оснащені безконтактною технологією.
Оплати з Google Pay доступні у громадському транспорті, місцях для відпочинку, на заправках, у супермаркетах, кафе та ресторанах, а також у мобільних додатках та онлайн-магазинах. Крім того, у додатку Google Pay можна зберігати дисконтні картки та квитки на проїзд.
Для того, щоб скористатися сервісом, потрібно:
  • завантажити безкоштовний додаток Google Рay у крамниці додатків Google Play на свій мобільний телефон з ОС Android версії 5.0 і вище та з функціоналом NFC;
  • ввести дані своїх банківських карток Mastercard від Ідея Банку;
  • для здійснення оплати смартфоном за допомогою Google Рay потрібно активувати екран мобільного телефона та піднести його до платіжного термінала;
  • для оплати онлайн з Google Pay достатньо на веб-сайті натиснути кнопку «Оплатити з Google Pay» та підтвердити оплату.
Варто зазначити, що сплачувати Google Рay безпечно, адже при додаванні картки до мобільного гаманця створюється її цифровий аналог – токен. Токен — це 16-значна комбінація цифр, прив’язана до номера банківської картки користувача, яка є унікальною для кожного підключеного пристрою. Реквізити банківської картки є прихованими при токенізованій оплаті і тому надійно захищеними. Для верифікації платника з боку банку в процесі оплати Mastercard трансформує токен у номер картки.
Більше інформації щодо можливостей використання Google Pay – на інформативній сторінці Ідея Банк.
NFC (Near Field Communication) — технологія обміну даними на відстані до 3-4 см. Її забезпечують чипи, вбудовані в пластикові картки, мобільні телефони, годинники, браслети, перстні, термінали чи інші пристрої. Технологія не потребує Інтернету чи Wi-Fi.
Google Pay — система мобільних платежів, розроблена компанією Google, яка дає змогу здійснювати покупки за допомогою мобільних пристроїв: смартфонів, планшетів, смарт-годинників на платформі Android. Оплата відбувається через відповідний додаток з використанням технології NFC.
 
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить в європейську фінансову групу Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
Банк надає послуги в 82 відділеннях і 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються 300 тис. клієнтів.
Команда професіоналів банку об’єднує 1,2 тис. осіб.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас