Xiaomi випустила портативний акумулятор з вбудованим обігрівачем для рук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила портативний акумулятор з вбудованим обігрівачем для рук

Фондовий ринок
426
Неймовірно широкий модельний ряд пристроїв компанії Xiaomi поповнився новим гаджетом для зимової пори року. Новий портативний акумулятор Xiaomi Powerbank, крім своєї звичайної функції, також може виконувати роль грілки для рук.
Обігрівач для рук забезпечує двосторонній нагрів при постійній температурі 52 градуси Цельсія. Корпус пристрою виготовлений з алюмінію, який може добре і швидко проводити тепло. Що стосується безпеки, то Xiaomi стверджує, що новинка виготовлена з використанням багатокомпонентної композитної технології, яка в поєднанні з вогнетривким пластиком АБС робить її безпечною і надійною.
На портативному акумуляторі видно дві кнопки. Натискання лівої кнопки управляє функцією живлення мобільного пристрою, а також відображає в пристрої кількість енергії. Натискання правої кнопки протягом 3 секунд активує функцію нагріву, а також відображає поточну температуру. Після активації підігріву рук пристрій швидко починає нагріватися і досягає цільової температури 52 градуси приблизно за 5 секунд. Надалі підтримується постійна температура корпусу, що дуже корисно в зимовий період.
Портативний акумулятор виконаний в дизайні ретро-радіо. Він має невеликі розміри і ємність 5000 мАгод. Новинка пропонується в трьох варіантах колірного виконання корпусу за ціною близько $20.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас