Кліматизація великих об’єктів нерухомості: вимоги підвищуються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кліматизація великих об’єктів нерухомості: вимоги підвищуються

Фондовий ринок
450
Вимоги до кліматичних систем для великих об’єктів нерухомості з боку девелоперів та забудовників підвищуються – сьогодні вони повинні бути якісними, енергоощадними, враховувати концепцію, особливості та цільове призначення кожного об’єкта.
Кліматизація великих об’єктів нерухомості: вимоги підвищуються
В руслі цієї тенденції, в листопаді 2019 р. у Києві, у готелі «Хілтон», відбулася кейс-конференція «Ефективна кліматизація об’єктів комерційної нерухомості». Захід був організований компанією «Ліконд», офіційним дистриб’ютором DAIKIN в Україні, і мав практичний характер. У ході конференції фахівці європейської штаб-квартири DAIKIN Europe N.V. Убер Гатез і Валентин Циклаурі представили реалізовані об’єкти у сфері комерційної нерухомості, виконані на базі обладнання DAIKIN у різних країнах світу, в тому числі на території ЄС. Було представлено спектр кейсів з кліматизації масштабних об’єктів з різноманітних сегментів нерухомості: торівельні і торгово-розважальні центри, офісні і бізнес-центри, готелі, супермаркети, стадіони, промислові підприємства та інші об’єкти.
У свою чергу, представники компанії «Ліконд», офіційного дистриб’ютора DAIKIN в Україні розповіли про український досвід впровадження комплексних кліматичних систем у сфері комерційної нерухомості: перед учасниками виступили Директор компанії «Ліконд» Володмиир Степура, Головний інженер Костянтин Лобановський і Директор Одеського філіалу «Ліконд» Олександр Борецький.
Кліматизація великих об’єктів нерухомості: вимоги підвищуються
Володимир Степура, зокрема, ознайомив присутніх із можливостями, що відкриваються у клієнтів під час роботи з офіційним дистриб’ютором виробника. «Офіційний статус дозволяє нам виробляти додаткові, спеціальні умови, котрі допомагають замовнику великих об’єктів нерухомості прийняти рішення на нашу користь. Наприклад, ми готові надати консультаційно-технічну допомогу на всіх етапах проектування та на інших етапах, з метою надання оптимального рішення по кліматизації об’єкта (порівняння конкурентних варіантів), а також виконати підбір і перевірити повторно підбір обладнання. Ми можемо надати спеціальні ціни на обладнання – під конкретний об’єкт, а також запропонувати гнучкі умови оплати. Також можемо запропонувати розширений термін гарантійного обслуговування, здійснити пуско-наладку обладнання DAIKIN на пільгових умовах», – відзначив Володимир Степура.
У конференції взяли участь близько 60 представників компаній-девелоперів, великих забудовників та архітектурно-проектних організацій, що виявили великий інтерес до представлених кейсів. Учасників особливо зацікавили питання енергоефективності, впровадження сучасних технологій, професійного монтажу кліматичних систем.
Довідка. Корпорація DAIKIN – світовий лідер у виробництві кліматичної техніки. Компанія заснована в 1924 р в м. Осака (Японія). Сьогодні DAIKIN присутній на всіх континентах і володіє виробничими потужностями в 12 країнах світу. В Європі сучасні заводи DAIKIN розміщені в Бельгії, Чехії, Італії, Німеччині, а європейська штаб-квартира DAIKIN Europe N.V. з 1973 року базується в Остенде (Бельгія). DAIKIN випускає широкий модельний ряд кліматичного обладнання – від побутових спліт систем і очищувачів повітря до інтелектуальних систем VRV.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас