В Україні буде працювати ще одна платіжна система: в НБУ розкрили деталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні буде працювати ще одна платіжна система: в НБУ розкрили деталі

Казна та Політика
805
Після повідомлень про те, що в Україні запрацюють картки японської платіжної системи, Національний банк України повідомив, що погодив умови і порядок діяльності в Україні міжнародної платіжної системи TRANSFAST.
“Прихід нової платіжної системи на ринок України підтверджує привабливість і перспективність України для інвесторів і дає новий поштовх для підвищення рівня якості фінансових послуг та розвитку ринку платіжних систем в Україні”, – йдеться в повідомленні регулятора.
Як наголошується в повідомленні, міжнародна платіжна система TRANSFAST стала восьмою в Україні міжнародною платіжною системою переказу коштів, платіжною організацією якої є нерезидент.
“Міжнародна платіжна система TRANSFAST є глобальною системою переказу коштів, яка надає послуги переказу коштів у більш ніж 125 країнах (регіонах Азії, Європи, Африки, Сполучених Штатах Америки, Канади, Індії і Австралії) і налічує понад 300 учасників у всьому світі”, – йдеться в повідомленні.
До речі, Нацбанк ще в 2015 році зробив кілька кроків для того, щоб спростити захід в Україну міжнародним платіжним системам, таким як PayPal і GoogleWallet.
Проте раніше стало відомо, що міжнародна система грошових переказів PayPal не хоче заходити в Україну. PayPal – це дітище Ілона Маска, міжнародна електронна платіжна система, заснована в 1998 році. На сьогоднішній день PayPal – найпоширеніший у світі спосіб розрахунків в інтернеті. Зараз PayPal використовують понад 230 млн осіб у двох сотнях країн світу.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас