Компанія Новинського купує за 40 мільйонів доларів концерн "Укрнафтінвест" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Новинського купує за 40 мільйонів доларів концерн "Укрнафтінвест"

Фондовий ринок
564
Британська нафтогазова компанія Regal Petroleum plc. з активами в Україні попередньо домовилася про купівлю концерну “Укрнафтінвест”, який має ліцензії на розробку Білоліської та Алібейсько-Трапівської нафтогазових площ.
В повідомленні компанії на Лондонській фондовій біржі говориться, що Regal Petroleum plc. має намір купити 100% акцій “Укрнафтінвесту” за 40 млн доларів.
Також наголошується, що компанія вже підписала меморандум про взаєморозуміння з Лідією Черниш і Bolaso ​​Investments Limited, кожна з яких володіє 50% акцій концерну.
“Укрнафтінвест” володіє ліцензіями на розробку Білоліської та Алібейсько-Трапівської нафтогазових площ в Одеській області.
Мажоритарним акціонером Regal Petroleum є кіпрська компанія Pelidona Services Limited з групи “Смарт-холдинг” Вадима Новинського. Вона володіє 82,65% акцій. Ще 6,95% акцій належать американській інвесткомпанії Pope Asset Management.
Чистий прибуток Regal Petroleum за 2018 рік склав 54 млн доларів. “Укрнафтінвест” закінчив минулий рік зі збитками в 700 тисяч доларів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас