Шевченко: Наглядова рада прийняла звіт правління Укргазбанку за три квартали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шевченко: Наглядова рада прийняла звіт правління Укргазбанку за три квартали

Особисті фінанси
17
За результатами роботи за 9 місяців Укргазбанк займає 4 позицію за розміром активів і 1 позицію в банківській системі за обсягом коштів клієнтів юридичних осіб. Перевиконання чистого прибутку відносно плану склало 278 млн грн.
«Ми суттєво перевиконали план завдяки високоефективній операційній діяльності, зокрема обсяг чистого непроцентного доходу склав 1,6 млрд грн, що на 43% більше планового значення», – відзначив Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко.
Згідно зі звітністю, активи Укргазбанку росли швидше ринкових показників. У той час, як динаміка активів банківського ринку зросла лише на 1%, Укргазбанк показав позитивну динаміку в 34%. Банківська система, продемонструвала негативну динаміку за зобов’язаннями (-2%), в той же час динаміка Укргазбанку склала 36%.
«Діяльність Банку за основними показниками є ефективною і відповідає стратегії розвитку, дотримуючись всіх встановлених нормативів. Більше того, йому вдається істотно випереджати ринкові показники за окремими напрямами бізнесу і ефективно працювати з проблемною заборгованістю», – зазначив Шренік Давда, Голова Наглядової ради, незалежний член Наглядової ради Укргазбанку.
Станом на 01.10.2019 показник рівня ліквідності (LCR мультивалютний) Укргазбанку склав 222% при нормативному значенні на рівні не менше 90%. Показник достатності/адекватності регулятивного капіталу (CAR) досяг 13,8% при нормативному значенні не менше 10%.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас