Бачити серцем: книги Шрифтом Брайля від UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бачити серцем: книги Шрифтом Брайля від UKRSIBBANK

Особисті фінанси
15
UKRSIBBANK BNP Paribas Group підтримує програму «Світ на дотик» міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього» і допомагає з друком книг шрифтом Брайля.
Окрім книжок для найменших «Азбука» і «Кіт у чоботях», минулого року завдяки банку світ побачили «Лицарі чистої планети» — видання разом з грою-вікториною, яке входить до комплекту «Школа чистої планети». Цього року UKRSIBBANK завершив роботу над ще одним важливим проектом. З’явилося видання на тему «Здоров’я та безпека», книг для підлітків «Хлопець на всі 100%» та «Дівчина на всі 100%». Сторінки нового шедевру друкарського мистецтва вже зовсім скоро відчують тепло дитячих долонь, розлетівшись по інтернатам для дітей з вадами зору.
На наступний рік запланований друк книги «Явища природи» в рамках проекту «Екологічне виховання».
«Найважливіші речі можна побачити серцем. UKRSIBBANK та його співробітники добре відчувають потребу в книгах шрифтом Брайля і ми додаємо багато зусиль, щоб такі книги вийшли у світ, — розповіла Яніна Ольховська, начальник Служби бренду та комунікацій, Голова Благодійного фонду UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Банк прагне створити рівні можливості для розвитку дітей і наша задача розширити горизонти пізнання та допомогти особливим дітям отримувати цікаву та корисну для розвитку літературу».
Підтримати позитивну ініціативу «Світ на дотик» можна шляхом перерахування коштів на користь МБФ «Здоров’я майбутнього».
IBAN — №623206490000026009052636200.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас