ПриватБанк отримав понад 11 млн фунтів стерлінгів відшкодування витрат включно з процентами за рішенням Апеляційного суду Лондону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк отримав понад 11 млн фунтів стерлінгів відшкодування витрат включно з процентами за рішенням Апеляційного суду Лондону

Особисті фінанси
15
ПриватБанк наразі отримав повну суму відшкодування витрат у розмірі 10,9 млн фунтів стерлінгів, яку Апеляційний суд Лондону зобов’язав сплатити пана Коломойського, пана Боголюбова та шести корпоративних відповідачів, після задоволення апеляційної скарги Банку в Лондоні минулого місяця.
Сплачена сума включає 3,4 млн фунтів стерлінгів в рахунок витрат Банку, понесених в суді першої та апеляційної інстанції, та повернення 7,5 млн фунтів стерлінгів, сплачених Банком відповідачам у грудні 2018 року. Наразі Банк отримав загалом понад 11 млн фунтів стерлінгів включно з процентами.
Остаточна сума зобов’язання відповідачів щодо відшкодування витрат, понесених Банком в суді першої та апеляційної інстанції, буде визначена належним чином.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас