До FinRetail 2019 залишилося менше двох тижнів. Про що говоритимуть експерти і учасники конференції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

До FinRetail 2019 залишилося менше двох тижнів. Про що говоритимуть експерти і учасники конференції

Особисті фінанси
563
29 листопада в Києві відбудеться практична конференція для ключових представників фінансового роздрібного бізнесу – FinRetail 2019, на якій учасники та експерти обговорять найбільш актуальні теми галузі.
До FinRetail 2019 залишилося менше двох тижнів. Про що говоритимуть експерти і учасники конференції
В ході дискусійної панелі, присвяченій переформатуванню фінансового ринку після прийняття Закону про СПЛІТ, бізнес і представники регуляторних органів обговорять готовність небанківських фінансових організацій до переходу під регулювання НБУ, ризики втрати ліцензій, діджіталізацію ринку, вимоги щодо захисту прав споживачів, дорожню карту перехідного періоду і багато іншиз наріжних питань.
Модератор дискусії – голова Ради «Незалежної асоціації банків України» – Роман Шпек. Серед учасників: народний депутат, Голова комітету податкової, митної та фінансової політики у Верховній Раді України IX скликання – Данило Гетьманцев, директор департаменту ліцензування НБУОлександр Бевз, голова правління СК “Арсенал Страхування” – Сергій Авдєєв, CEO moneyveo – Олена Андронікова, голова правління, асоціація ВАФКГанна Замазєєва, СЕО фінансової компанії Dinero – Ілля Веселий.
Вперше в Україні популярний бізнес тренер, експерт з питань лояльності та ідеології бізнесу, автор бестселера «Велика Перерва» і «Ціннісне управління» – Костянтин Харскій розповість про унікальний досвід одного банку, який пережив відкликання ліцензії, розплатився з усіма клієнтами і знову повернувся на ринок , а клієнти повернулися до них. При цьому на сьогоднішній день веде успішний бізнес і є одним з лідерів ринку.
До FinRetail 2019 залишилося менше двох тижнів. Про що говоритимуть експерти і учасники конференції
Також в рамках заходу будуть говорити:
  • Про важливість вибору бренду у фінансовій сфері і про те, як привести клієнта до покупки, розповість керуючий партнер маркетингового агентства Aimbulance Віктор Дубровін.
  • Чи варто вашому банку створювати власний необанк? Вся правда та правила гри з перспективи всіх необанків світу в презентації генерального менеджера, партнера Lugera Ukraine, автора книги« Діджитал Ера. Просто про цифрові технології»- Анастасії Шевченко.
До FinRetail 2019 залишилося менше двох тижнів. Про що говоритимуть експерти і учасники конференції
  • Чи потрібно банку продавати небанківські продукти і навіщо це клієнтам, у що перетворюється синергія банківських і небанківських послуг в Діджитал, продемонструє на реальних цифрах керівник бізнесу небанківських продуктів ПриватБанк – Олексій Турівний.
  • Навіщо компанії програма лояльності, або чому бути компанією з програмою лояльності не значить бути лояльною компанією – в презентації менеджера напрямку операційна трансформація і управлінський консалтинг компанії Deloitte – Ігор Банашко.
  • Про роль сервісу в продажах, клієнтоорієнтований підхід і особливості роботи з сегментом Прайвет розповість віце президент, керівник бізнесу Private Banking & Individual Banking Expobank CZ (Чехія) – Олексій Александров.
  • Прикладами побудови ефективних моделей крос-продажів поділиться начальник управління CRM і крос продажів, ПУМБ – Сергій Караулов.
  • Як побудувати кредитну фабрику або кредитний конвеєр без фізичної присутності людини, презентує керівник відділу аналітики компанії CS – Тетяна Кірішун.
Крім того, учасників конференції чекає унікальний авторський майстер-клас на тему «Як уникнути емоційного вигорання на роботі» від бізнес- тренера, гештальт-терапевта, актора і викладача театр-студії імпровізації “Чорний Квадрат” – Олександра Олешко.
До FinRetail 2019 залишилося менше двох тижнів. Про що говоритимуть експерти і учасники конференції
Більше про програму та умови участі на сайті
Захід рекомендується відвідати: керівникам роздрібного бізнесу банків, страхових і мікрофінансових компаній, рітейлерам, що реалізують або зацікавлені в реалізації фінансових продуктів, юридичним і консалтинговим компаніям.
Організатор конференції – компанія BankOnline.
Захід проходить за підтримки асоціацій: банків НАБУ, фінансових компаній ВАФК, платіжних систем UAPS, страхових компаній УФC і ІТ-компаній – IT Ukraine Association; а також медіа-партнерів: Minfin.com.ua, Finance.ua, UaNews, PaySpaceMagazin, ФУЕТЕ, Work.ua, Forinsurer.
За матеріалами:
BankOnline
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас