Прокуратура викрила схему заволодіння нерухомістю ВТБ Банку на 96 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура викрила схему заволодіння нерухомістю ВТБ Банку на 96 мільйонів

Кримінал
449
Київська місцева прокуратура завершила досудове слідство у кримінальному провадженні за фактом заволодіння майном АТ “ВТБ Банк” на суму понад 96 мільйонів гривень.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури.
За матеріалами слідства, директор приватного товариства залучив до злочинної схеми приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу.
“Останній, діючи за вказівкою організатора злочину, виготовив підроблені договори купівлі-продажу майна у ПАТВТБ Банк”, а саме 2 нежитлові приміщення в Харкові та 23 квартири у таунхаусі, розташованому у Голосіївському районі Києва.
На підставі підроблених документів зловмисникам вдалося перереєструвати право власності на 11 об’єктів, завдавши збитки на суму понад 96 млн гривень”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що на всі об’єкти нерухомості, які стали предметом злочину, наклали арешт та повернули право власності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в особі ПАТВТБ Банк”.
Обвинувальний акт скеровано до Шевченківського районного суду міста Києва для розгляду по суті. Санкцією статей передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас