В українських банках не підтверджують інформацію про "тотальний дефіцит готівки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В українських банках не підтверджують інформацію про "тотальний дефіцит готівки"

Фондовий ринок
1242
В українських банках заперечують інформацію, поширювану в соціальних мережах, про те, що нібито у відділеннях банків спостерігається дефіцит готівкової гривні, а також про обмеження при обміні долара на гривню.
Прес-служба Ощадбанку повідомила: “Потреби відділень Ощадбанку в готівковій гривні повністю задоволено. Банкомати забезпечено готівкою”.
Що стосується інформації з соцмереж, що у великих відділеннях деяких банків у зв’язку з дефіцитом гривні в регіонах обмінюють не більше ніж 100 доларів, то в Ощадбанку запевнили: “Жодних обмежень при обміні (як при купівлі, так і при продажу валют) у відділеннях нашого банку немає”.
За даними Ощадбанку, зараз весь банківський ринок в цілому в готівковій гривні дефіциту не відчуває.
Про те, що дефіциту готівкової гривні немає, запевнили і в Приватбанку. “В касах банку дефіциту готівкової гривні немає”, — сказали там. Однак зазначили: “Звісно, великі суми потрібно замовляти заздалегідь”.

Найкращі картки для валютообміну

З обміном іноземної валюти в Приватбанку, за запевненнями прес-служби цієї банківської установи, проблем також немає. “Можна обміняти і на картку в нашому терміналі самообслуговування, і отримати в банкоматі”, — кажуть у Приватбанку.
За потреби каса перерахунку Приватбанку приймає заявки.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас