Завод Укроборонпрому “Маяк” хотіли продати за вдвічі заниженою ціною - прокуратура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завод Укроборонпрому “Маяк” хотіли продати за вдвічі заниженою ціною - прокуратура

Фондовий ринок
448
Суд наклав арешт на державний майновий комплекс Акціонерного товариства «Завод «Маяк» ДК «Укроборонпром» для недопущення його продажу на торгах ДП СЕТАМ за заниженою початковою вартістю.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.
«За клопотанням прокуратури міста Києва Голосіївським районним судом м. Києва накладено арешт на державний майновий комплекс Акціонерного товариства «Завод «Маяк» ДК «Укроборонпром» загальною площею близько 20 тис. кв м. для недопущення його продажу на торгах ДП СЕТАМ за заниженою початковою вартістю», – йдеться у повідомленні.
У ході розслідування кримінального провадження за фактом організації шахрайської схеми з продажу майна ПАТ «Завод Маяк» установлено, що колишній посадовець підприємства за винагороду обіцяв представнику комерційної структури сприяння у придбанні вказаного комплексу через електронну систему торгів ДП «СЕТАМ» за близько 60 млн гривень, що за його словами, удвічі менше, ніж реальна вартість об’єкту.
Шахрайську схему було викрито, а її організатора затримано, додали у прокуратурі.
Разом з тим, під час досудового розслідування з’ясувалось, що Державною виконавчою службою шляхом примусового продажу через ДП СЕТАМ вищевказаний майновий комплекс виставлено на торги з початковою вартістю 62 млн грн.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас