Жовтневі виплати СГ "ТАС" за договорами автострахування перевищили 44 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жовтневі виплати СГ "ТАС" за договорами автострахування перевищили 44 млн грн

Особисті фінанси
19
Страхова група «ТАС» оприлюднила статистику своїх виплат за другий місяць осені. Так, лише за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників в жовтні було відшкодовано 27373040 грн. В свою чергу, обсяг виплат за договорами страхування наземного транспорту склав 16930143 грн.
Саме на договори КАСКО припали і найбільші виплати страховика за місяць.
Примітно, що два з ТОП-5 найбільших відшкодувань СГ «ТАС» в жовтні виплатила за пошкоджені в результаті ДТП вантажні автомобілі.
Так, 660485 грн виплатила компанія за пошкоджений внаслідок зіткнення з іншою вантажівкою автомобіль DAF FT, застрахований за договором «Правильне КАСКО». Водії ваговозів не змогли «розминутися» на звуженій ділянці траси на Полтавщині. В результаті лобового зіткнення обидва автомобілі зазнали серйозних пошкоджень. Зокрема, в DAF було пошкоджено ліве крило, капот, бампер, решітку радіатора, диск колеса, розбито вітрове скло, дзеркало, а також протитуманні та блок-фари. Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим та оперативно врегулювала його, виплативши своєму клієнтові відшкодування в розмірі заподіяних йому внаслідок аварії збитків.
Водночас сума відшкодування за іншу вантажівку – MAN TGX – склала 384356 грн. Автомобіль було пошкоджено в результаті аварії, що сталася на території Польщі. Проходячи поворот , водій не впорався з керуванням, не зміг втримати в заносі машину, і вона з’їхала з дороги, влетівши у відбійник. Внаслідок ДТП було пошкоджено кабіну тягача – крила, двері, капот, бампер, решітку радіатора тощо. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та виплатила страхувальникові належне за укладеним договором «Правильне КАСКО» відшкодування.
За договором «Правильне КАСКО» було застраховано й автомобіль Toyota Corolla, за який СГ «ТАС» виплатила 318033 грн. Аварія, в якій зазнало пошкоджень авто, сталася на одному з найбільш загачених проспектів столиці в годину «пік». Не врахувавши дорожню обстановку, водій Toyota допустив зіткнення з іншим транспортним засобом, що рухався в потоці. В результаті аварії було суттєво пошкоджено передню частину застрахованої автівки. Страхова група «ТАС» за результатом розгляду справи визнала страховий випадок та оперативно врегулювала його, виплативши автовласнику відшкодування в розмірі збитків, яких він зазнав.
Крім того, до «п’ятірки» найбільших відшкодувань компанії за жовтень увійшли дві виплати за договорами «ЄвроКАСКО 5 зірок».
Так, 534910 грн виплатила СГ «ТАС» власникові автомобіля Land Rover Range Rover, пошкодженого в результаті аварії, що сталася в одному з районних центрів Київської області. На погано освітленій ввечері вулиці водій позашляховика несподівано був засліплений світлом фар автівки, що виїхала назустріч. Втративши на мить контроль над машиною, він вже не зміг впоратися з керуванням, внаслідок чого автомобіль з’їхав з дороги та врізався в дерево на узбіччі. В результаті аварії було пошкоджено передню частину кузова авто: капот та бампер. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, врегулювала збиток, виплативши страхувальникові належне відшкодування. Додамо, що позашляховик було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
В свою чергу, за пошкоджений в аварії Volvo ХС90, також застрахований за «п’ятизірковою» програмою вказаного договору, СГ «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 531970 грн. Автомобіль було пошкоджено внаслідок наїзду іншого транспортного засобу. Інцидент стався на виїзді з Києва. В авто Volvo, яке стояло на узбіччі дороги з увімкненою «аварійкою», на великій швидкості влетіла інша машина, водій якої не помітив припаркований за поворотом траси автомобіль та допустив зіткнення із ним. В результаті сильного удару було суттєво пошкоджено задню частину машини, ліве крило та двері, деформовано бампер, кришку багажного відсіку тощо.
СГ «ТАС», вивчивши обставини інциденту, прийняла рішення про визнання події страховою та виплату клієнтові страхового відшкодування в розмірі завданих йому збитків.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас