Гончарук до кінця року передасть щонайменше 500 об'єктів у ФДМ на приватизацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук до кінця року передасть щонайменше 500 об'єктів у ФДМ на приватизацію

Казна та Політика
161
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук доручив міністерствам та іншим центральним органам влади прискорити підготовку і вже цьогоріч передати не менше ніж 500 об’єктів до Фонду державного майна України на приватизацію.
“До 31 грудня 500 підприємств треба передати у Фонд держмайна так, щоб суспільство бачило прозорі конкурсні процедури. Потрібно знайти незалежних професійних радників, очистити наявне майно від усіх корупційних інтересів, кримінальних справ, штучних боргів. Так, щоб ці об’єкти стали цікавими для інвесторів”, – цитує Гончарука прес-служба уряду.
Прем’єр додав, що уряд вжив всіх заходів і необхідні документи, щоб гарантувати прозорий і ефективний процес приватизації малих і великих об’єктів державної власності, зокрема щодо ПАТ “Центренерго”.
“Якщо є люди, які спеціально доводять підприємство до банкрутства, то потрібно ухвалювати кадрові рішення. Немає жодних обмежень ні на рівні уряду, ні на інших рівнях. Якщо є міністерства, які вам заважають, не передають підприємства на приватизацію, то давайте нам знати – ми будемо їх прискорювати”, – зазначив Гончарук.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас