"Укрпошта" почала процедуру закупівлі електроенергії за рамковими угодами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпошта" почала процедуру закупівлі електроенергії за рамковими угодами

Фондовий ринок
181
АТ “Укрпошта” розпочало прийом заявок на участь у рамковій угоді на постачання електроенергії.
Як повідомила прес-служба компанії, прийом заявок на участь у рамковій угоді на закупівлю електроенергії стартував 7 листопада 2019 року і триватиме до 9 грудня.
“Укрпошта” щомісяця споживає від 3 до 5 млн кВт-год е/е залежно від сезону, і наше рамкова угода розрахована на 12 місяців – до початку 2021 року. Цінові коливання на цьому ринку (як у бік подорожчання, так і здешевлення) вимагають короткого періоду відбору постачальника та узгодження найкращої ціни. І саме рамкова угода відповідає таким вимогам державних замовників краще. За її допомогою ми зможемо закупити електроенергію за найкращою на момент відбору ринковою ціною”, – цитує прес-служба заступника генерального директора із закупівель компанії Олександра Находа.
За його словами, підписання угоди планується на середину січня 2020 року, а перший відбір – провести на початку лютого на постачання в березні. Далі планується проводити відбори кожні два-три місяці залежно від стабільності ринку. Учасники, які будуть відповідати оголошеним вимогам, зможуть стати учасниками угоди, а потім брати участь у відборах на постачання окремих обсягів електроенергії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас