GM зробить свої автомобілі красивішими за рахунок великих коліс (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM зробить свої автомобілі красивішими за рахунок великих коліс (фото)

Технології&Авто
953
Американський концерн General Motors планує почати оснащувати свої автомобілі 26-дюймовими колісними дисками, повідомляє GM Authority з посиланням на заяву головного дизайнера GM Майкла Сімко.

За словами Майкла Сімко, колеса великого розміру роблять автомобіль довшим, нижчим і ширшим, і він стає красивішим. Тому General Motors хоче, щоб його автомобілі мали великі колеса. Сімко сказав, що 24 і 26-дюймові колісні диски зроблять автомобілі General Motors красивішими.
Раніше інші автовиробники теж висловлювали подібні думки. Цій тенденції вже кілька років. Згадайте різні концепти. У багатьох з них великі колеса. Завдяки таким колесам, в тому числі, концепти справді мають дуже красивий вигляд. На жаль, класні концепти рідко йдуть в серійне виробництво.
Автовиробники намагаються якомога більше продавати автомобілів. Тому вони повинні робити красиві машини. В результаті колеса поступово стають дедалі більшими.
Але у великих коліс є недоліки. Наприклад, вони можуть бути дорогими. Через них машини витрачають більше палива. Деякі з них можуть погіршити якість поїздки.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас