Суд призначив дату розгляду справи про скасування націоналізації ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд призначив дату розгляду справи про скасування націоналізації ПриватБанку

Фондовий ринок
740
Шостий апеляційний адмінсуд 19 грудня розгляне апеляційну скаргу держави на рішення Окружного адмінсуду від 18 квітня про скасування націоналізації ПриватБанку.
Як стало відомо НВ Бізнес, з реєстру судових справ Шостий апеляційний адмінсуд 19 грудня 2019 року розгляне апеляційну скаргу Національного банку України (НБУ), Кабінету міністрів і ПриватБанку на рішення Окружного адміністративного суду Києва від 18 квітня про скасування націоналізації ПриватБанку.
Як повідомляв НВ Бізнес , в суддівську колегію увійшли Євген Чаку, Євген Мезенцев і Віталій Файдюк. Всі ці судді виходячи з реєстру судових рішень, мають досвід розгляду справ, пов’язаних з ПриватБанком, і не на користь держави.
Нагадаємо, 18 квітня 2019 року Окружний адмінсуд Києва, напередодні перемоги Володимира Зеленського на виборах, вивчаючи справу майже 2 роки, визнав незаконною націоналізацію ПриватБанку за позовом Ігоря Коломойського до НБУ, Кабміну, Фонду гарантування вкладів фізосіб і Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку. Держава подало апеляцію. Дати розгляду справи в Шостому апеляційному адміністративному суді поки немає.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас