За пошкоджений в ДТП Volvo СГ "ТАС" виплатила понад 530 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджений в ДТП Volvo СГ "ТАС" виплатила понад 530 тис. грн

Особисті фінанси
32
Днями представники Національної поліції України оприлюднили дані щодо найпоширеніших причин ДТП в країні. Так, лідирує в цьому сумному переліку перевищення безпечної швидкості руху – саме це порушення в поточному році стало причиною 34% всіх ДТП з потерпілими. В свою чергу, порушення правил маневрування стало причиною 22% аварій, в яких постраждали люди. Далі слідують: порушення правил проїзду перехресть (8,5%), недотримання безпечної дистанції (7,5%), порушення проїзду на пішохідному переході (6%), керування авто в стані сп’яніння (5%).
Водночас в розрізі видів ДТП сумнівне лідерство утримують зіткнення, за якими слідують наїзди на перешкоду та пішоходів, а також з’їзд з проїжджої частини із перекиданням. Не рідкість і випадки наїздів на транспортні засоби, що стоять.
Саме за таких обставин нещодавно зазнав пошкоджень і застрахований СГ «ТАС» автомобіль Volvo ХС90. Інцидент стався на виїзді з Києва. Припаркувавши своє авто на узбіччі дороги та увімкнувши «аварійку», водій, звісно, аж ніяк не очікував, що вже за лічені хвилини його автівка потребуватиме серйозного ремонту, а сам він – екстреної медичної допомоги. На чималій швидкості в Volvo влетів інший автомобіль, водій якого одразу не помітив припарковане за поворотом траси авто та допустив зіткнення із ним. В результаті аварії водій ХС90 зазнав травм та його було госпіталізовано до найближчого медичного закладу. На щастя, травми виявилися легкими. А ось про стан автомобіля цього сказати не можна: внаслідок потужного удару було суттєво пошкоджено задню частину машини, ліве крило та двері, деформовано бампер, кришку багажного відсіку тощо.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, прийняла рішення про визнання події страховою та виплату клієнтові належного страхового відшкодування в розмірі завданих йому збитків – 531970 грн.
Додамо, що автомобіль було застраховано СГ «ТАС» за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, на договори автострахування припадає левова частка виплат Страхової групи «ТАС» – понад 80%. Так, за дев’ять місяців поточного року за договорами автострахування компанією було відшкодовано 417,12 млн грн, з яких 205,81 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», 136,1 млн грн – за договорами КАСКО та 75,21 млн грн – за полісами «Зелена картка».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас