Як українські банки готують до нової кризи - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як українські банки готують до нової кризи - експерт

Фондовий ринок
1585
У короткостроковій перспективі українські банкіри прогнозують ще більше просідання валютного курсу. Наступного року, на їхню думку, цілком ймовірно, що котирування по долару повернуться до позначки в 27 грн. Але це не те, про що варто хвилюватися при плаваючому курсі.
Більше фінансистів турбує криза, що насувається, і питання її проходження з мінімальним збитком для економіки. Україна зараз перебуває в досить непоганому стані, але подальше зміцнення її позицій залежить від великої кількості факторів.
Як українські банки готуються до нової світової фінансової кризи, UBR.ua розповів директор корпоративного бізнесу в Райффайзен Банк Аваль (Україна) Руслан Співак.
«Мені здається, що МВФ в поточний момент є gate кеерег’ом швидкості реформування країни. Можна по-різному ставитися до вимог і політики, але у нестабільних економіках, як Україна, в країнах, що розвиваються, добре, коли є такий gate keeper. Але важливо мати і свій план дій, який в підсумку повинен йти на благо населення країни”, – зазначив у бесіді з UBR.ua Співак.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас