YouTube зможе блокувати акаунти з недостатньою монетизацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

YouTube зможе блокувати акаунти з недостатньою монетизацією

Фондовий ринок
662
Відеохостинговий сервіс YouTube відновив угоду, в якій вказав, що з 10 грудня зможе заблокувати доступ до облікового запису користувача до всього сервісу або його частини, якщо визнає, що це «не має комерційного сенсу».
Що саме мається на увазі під відсутністю комерційного сенсу, не уточнюється, проте деякі ЗМІ припустили, що в нинішньому вигляді формулювання дозволяє YouTube блокувати акаунти, якщо відео з них не приносить достатнього доходу від реклами, передає kommersant з посиланням на Mashable.
На форумах Reddit і Google користувачі припустили, що YouTube зможе блокувати неактивні акаунти або ті, що використовують блокувальник реклами. Угода не уточнює, чи поширюється правило тільки на творців контенту або на всіх користувачів, які мають обліковий запис YouTube.
У наведеному вигляді формулювання також дозволяє видаляти не тільки аккаунт YouTube, але і загальний аккаунт Google, який, наприклад, включає сервіси Gmail, Docs і Photo. Раніше YouTube неодноразово звинувачували в наданні кращих умов найпопулярнішим творцям контенту на сервісі і в дискримінації невеликих каналів – наприклад, тільки канали з більш ніж 10 тис. підписників можуть використовувати студії YouTube безкоштовно.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас