Проєкт щодо легалізації грального бізнесу потребує значного доопрацювання - АМКУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проєкт щодо легалізації грального бізнесу потребує значного доопрацювання - АМКУ

Казна та Політика
222
Законопроєкт №2285 «Про державне регулювання діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор» не вирішує проблеми стосовно розмежування лотерей та інших азартних ігор, які маскуються під лотерейну діяльність, та потребує значного доопрацювання.
Про це сказала начальник відділу адміністративних та загальних послуг Департаменту досліджень і розслідувань ринків невиробничої сфери АМКУ Галина Верцімаха, повідомляє кореспондент агентства.
“На сьогодні я озвучу неофіційну позицію комітету, оскільки ще немає офіційного листа за результатами аналізу законопроєкту, однак ми його проаналізували і погоджуємось з тим, що він потребує доопрацювання. Якщо не акцентувати увагу на технічних питаннях, які потребують уточнення, то основний момент – цей законопроект не вирішить ті глобальні проблеми, які є на сьогодні стосовно розмежування лотерей та інших азартних ігор, які маскуються під лотерейну діяльність. Це намагання поєднати в одному законі як азартних ігор так і лотерей. Тут і відсутність розмежування поняття по гральному обладнанню, що саме є лотерейним обладнанням, а що є обладнанням, яке використовується в інших видах азартних ігор”, – сказала Верцімаха.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас