Xiaomi показала "розумну" дзеркальну шафку (фото,відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi показала "розумну" дзеркальну шафку (фото,відео)

Технології&Авто
656
Xiaomi показала “розумну” дзеркальну шафку Xiaomi Smart Mirror Cabinet, зробивши її 440-м продуктом на своїй краудфандинговій платформі. Початкова ціна шафки становить 28 доларів.
Як і з більшістю інших продуктів Xiaomi, цим теж можна керувати за допомогою програми Miji на смартфоні користувача. Додаток пропонує функцію видалення запаху, а також підтримує чотири варіанта світла. Яскравість можна перемикати між світлом і повною темрявою.
Компанія знову обрала мінімалістичний дизайн, схожий на інші продукти. Дзеркальна шафа пасуватиме до ванної кімнати. В Xiaomi повідомляють, що Smart Mirror був розроблений таким чином, щоб більш ефективно використовуватися для зберігання.
Xiaomi показала "розумну" дзеркальну шафку (фото,відео)
“Розумна” дзеркальна шафа Xiaomi поставляється з ПЕТ-нагрівальною плівкою, яка додається всередину дверцята-дзеркал. Плівка нагрівається при постійній температурі і швидко позбавляє дзеркало запотівання.
Xiaomi показала "розумну" дзеркальну шафку (фото,відео)
Шафа має два шари, які мають опору для регульованої висоти. Весь продукт складається з алюмінію, який здається ідеальним вибором для вологого середовища. Крім того, на операції з сенсорною панеллю не впливають краплі води.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас