У німецькому місті запровадили абонплату за користування громадським транспортом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У німецькому місті запровадили абонплату за користування громадським транспортом

Світ
1304
Уперше в Німеччині за фіксовану щомісячну плату жителі міста Аугсбург отримають доступ до автобусів, поїздів, прокатних велосипедів і автомобілів в межах міста.
Чиновники сподіваються, що це дозволить переконати городян пересісти з особистих авто на громадський транспорт.
За фіксовану щомісячну плату, яка починається з 79 євро, жителі міста зможуть отримати повний доступ до низки мобільних послуг. Крім послуг громадського транспорту, Аугсбург пропонує прокат автомобілів і прокат велосипедів. Ця служба тепер об’єднує пропозиції і централізує їх за єдиною загальнонаціональною ставкою.
Схема Mobil-Flat розпочала роботу 1 листопада 2019 року. Існує два пакети, кожен з яких пропонує необмежену залізничну і автобусну подорож містом, а також прокат велосипедів на строк до 30 хвилин.
З меншим пакетом послуги каршерингу, тобто спільного користування автомобілем, обмежені 15 годинами або 150 км на місяць, в той час як більший пакет збільшує цей час до 30 годин на місяць без обмеження пробігу.
Місто давно прагне залучити більше людей до використання громадського транспорту, в тому числі планує зробити всі трамваї і автобуси в межах Міської зони безкоштовними з 2020 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас