Нацполіція не закуповуватиме паливо у компанії Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацполіція не закуповуватиме паливо у компанії Коломойського

Фондовий ринок
566
Тендерний комітет Нацполіції відхилив пропозицію компанії «Лівайн Торг», що перемогла в тендері на 3 млн літрів бензину А-92 і А-95 на суму 78,5 млн грн за талонами і картками «Авіас».
Про це йдеться на платформі ProZorro, де опубліковані витяги з проекту засідання комітету. Саму ж «Лівайн Торг» пов’язують з олігархом Ігорем Коломойським.
Комітет Нацполіції висунув три наступні зауваження.
Не задовольнили банківські гарантії (банківська гарантія банку «Конкорд» на 1,169 млн грн була видана за підписом особи, яка за дорученням мала право підписувати гарантії на суму не більше ніж 1 млн грн).
Кількість АЗС (постачальник не підтвердив наявність достатньої кількості станцій (не менше ніж вісім) у двох областях – Житомирській та Сумській).
Досвід виконання аналогічних договорів.
Дніпровська «Лівайн Торг» продає талони «Авіас», за яким паливо відпускається у всій консолідованій мережі «Привату», що складається з 1540 станцій (20% загальної кількості АЗС в Україні). Компанія надала перелік усіх партнерських станцій в розрізі регіонів і завантажила відповідні договори з численними компаніями-операторами.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас