Таллінн визнано найкращим містом Європи для підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таллінн визнано найкращим містом Європи для підприємців

Світ
1057
Згідно з дослідженням компанії Movinga, столицю Естонії Таллінн визнано найкращим містом для діяльності підприємців у Європі серед країн, що розвиваються.
Про це пише Emerging Europe.
“У новому звіті, опублікованому компанією Movinga, постачальником транспортних послуг, Таллінн було визнано найкращим містом у Європі для підприємців серед країн, що розвиваються”, – йдеться у повідомленні.
Це дослідження показує найкращі міста світу для діяльності підприємців на основі таких критеріїв, як: простота започаткування трьох видів бізнесу: ресторан, технологічне/цифрове підприємство та бізнес з імпорту/експорту.
Столиця Естонії посіла 29-е місце серед міст усього світу у дослідженні “Міста можливостей 2019”, в якому було розглянуто 75 міст у всьому світі, відомих своїм “підприємницьким духом”, широкими можливостями для бізнесу та економічного зростання.
Серед інших міст регіону, включених до звіту: Прага – 47 місце (чеська столиця також посіла шосте місце у списку найкращих місць для відкриття ресторану), Будапешт – 53, Варшава – 56, Братислава – 60, Любляна – 63, Бухарест – 69, Загреб – 74 та Тбілісі – 75. Столиця Грузії також посіла друге місце у списку міст, де найлегше зареєструвати нове підприємство.
Столиця Великої Британії Лондон очолила світовий рейтинг “Міста можливостей 2019”, випередивши Барселону та Нью-Йорк.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас