LG подала до суду на китайського виробника електроніки Hisense — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG подала до суду на китайського виробника електроніки Hisense

Фондовий ринок
783
Південнокорейський техногігант LG Electronics подав до суду на китайського виробника споживчої електроніки Hisense, звинувативши його в порушенні патентів при розробці телевізорів.
Про це повідомляє DailyComm.
LG направила позов до конкурента в суд центрального округу Каліфорнії. У своїй заяві LG вказує на порушення чотирьох патентів і вимагає компенсацію. Про яку суму йдеться, не уточнюється.
Один з патентів, щодо якого LG пред’явила претензії, має стосунок до LED-технології, яка використовується для стабільного виведення світлодіодного підсвічування на рідкокристалічну панель.
Другий патент пов’язаний з технологією користувальницького інтерфейсу, яка допомагає розпізнавати сторонні пристрої, такі як DVD-плеєри або комп’ютери, коли вони підключені до телевізора. Третій патент описує технологію, яка робить зображення на дисплеях більш чіткими.
Останній патент, який є частиною позову, має відношення до технології, що підвищує швидкість передачі даних Wi-Fi на телевізорах.
В LG стверджують, що більшість телевізорів, в яких Hisense незаконно використовувала технології південнокорейської компанії, продані на американському ринку. Зазначається, що до суду компанії «багато разів» вели переговори, але вони виявилися безрезультатними.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас