Glovo запустився в Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Glovo запустився в Польщі

Особисті фінанси
1844
Іспанський стартап доставки, який залучив нещодавно інвестиції серії D у розмірі 150 млн євро, продовжує розширювати свою експансію в Європі.
Про це йдеться в прес-релізі компанії.
Glovo розпочав роботу в Польщі після поглинання місцевої платформи PizzaPortal. Зважаючи на стрімке зростання у європейському регіоні, компанія Glovo планує відкрити у Варшаві другий технологічно-інженерний хаб.
Оскільки сервіс Glovo активно масштабується по всьому світу, компанія прагне вивести свої технологічні потужності на новий рівень. Призначивши на позицію VP of Engineering Мустафу Сезгіна, компанія має намір створити сильну інженерну команду та відкрити перший у своїй історії технологічний хаб за межами Барселони, а саме у Варшаві.

Довідка Finance.ua:

  • Glovo – це сервіс доставки будь-чого, адже дає змогу придбати та доставити будь-який предмет чи продукт у межах міста. Сервіс Glovo вже працює у 202 містах у 26 країнах на трьох континентах: у Європі, Африці, Центральній та Південній Америці.
  • В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 11 містах: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Чернігові, Херсоні та Черкасах.
  • Зарплата кур’єра Glovo, за опитуванням Rabota.ua, становить $200-250 на тиждень: працівник отримує 17 грн/замовлення і 5,50 грн/кілометр.
  • В Україні середній чек 10 євро. В Європі при прогнозах в 6 євро середній чек також 10 євро.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас