BMW представила екстремальне спортивне купе (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW представила екстремальне спортивне купе (фото)

Технології&Авто
799
Компанія BMW представила найбільш екстремальну версію «зарядженого» купе M2, якій дозволена їзда громадськими дорогами.
BMW M2 CS укомплектували модернізованим трилітровим рядним шестициліндровим турбодвигуном, що розвиває 450 к. с., що на 40 сил могутніше двигуна варіанту M2 Competition. Крутний момент залишився на колишньому рівні – 550 ньютон-метрів. Агрегат поєднується як з шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з семидіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.
З роботизованою трансмісією купе здатне набирати першу “сотню” за 4,0 с, а з «механікою» – на 0,2 с повільніше. Для порівняння: M2 Competition прискорюється з місця до 100 км/год за 4,2 і 4,4 с відповідно.
BMW представила екстремальне спортивне купе (фото)
Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 280 км на годину. Деякі елементи кузова автомобіля виконали з вуглепластику. Зокрема, з композитних матеріалів зробили дах, капот, передній сплітер, задній дифузор і спойлер.
BMW представила екстремальне спортивне купе (фото)
До стандартного оснащення новинки увійшов активний M-диференціал і адаптивна M-підвіска, яка раніше не була доступна для лінійки M2. В якості опції пропонуються карбон-керамічні гальмівні механізми.
За матеріалами:
autonews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас