Результати Агропросперіс Банку за третій квартал 2019 року: зростання активів до 1 млрд грн та відкриття нових відділень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Результати Агропросперіс Банку за третій квартал 2019 року: зростання активів до 1 млрд грн та відкриття нових відділень

Особисті фінанси
34
За даними офіційної фінансової звітності за 9 місяців 2019 року Агропросперіс Банк у третьому кварталі продовжив нарощувати фінансові показники та досяг наступних результатів:
• портфель депозитів фізичних осіб збільшився до 164 млн грн;
• кредитний портфель агробізнесу становив 610 млн грн з часткою непрацюючих кредитів 1%;
• активи банку перевищили 1 млрд грн:
• чистий прибуток за квартал досяг майже 12 млн грн.
Цьогоріч Агропросперіс Банк активно працює над розвитком сервісів для приватних осіб та мережі відділень. Так, у червні запрацювало нове відділення у Києві по вул. В. Васильківській, 84/20, а у серпні – ще одне по вул. Московській, 46/2. Наразі готується відкриття нового відділення в регіонах.
Агропросперіс Банк стабільно пропонує вигідні депозити для фізичних осіб, а нещодавно запровадив новий продукт «Кредит під депозит». Важливою подією третього кварталу для банку є завершення розробки зручного мобільного банкінгу, запуск якого планується вже цього місяця.
Детальна інформація про фінансові показники банку міститься в офіційній фінансовій звітності за 9 місяців 2019 року, опублікованій на сайті банку.
За матеріалами:
Агропросперіс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас