ПриватБанк захопили діти-супергерої — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк захопили діти-супергерої

Особисті фінанси
26
1 листопада головний офіс ПриватБанку захопили діти. До Дніпра з’їхалися супергерої – найуспішніші випускники бізнес-школи “ЮніорБанк” з усієї України, щоб весело та з користю провести час у серці найбільшого банку країни.
Екскурсія юніорів до головного офісу ПриватБанку – це традиція банку та компанії Mastercard. Щороку найкращі випускники Бізнес-школи отримують шанс відчути себе топовими банкірами. Цьогоріч майже 140 дітей із різних куточків України, які успішно закінчили Бізнес-школу “ЮніорБанк” змогли побачити, як працює головний офіс, дізнатись, скільки грошей зберігається у ПриватБанку, заглянути у святу святих – депозитарій і навіть посидіти у кріслі голови правління банку.
Окрім екскурсії, для дітей організували цікаві вікторини, тематичні фотозони та годину спілкування з топменеджерами ПриватБанку, які розповіли про фінансові інновації, поділилися своїми історіями успіху, дитячими мріями і секретами та відповіли на усі питання юних супергероїв.
“Картки, депозити, кредити – це не банківські терміни. Це те, що допомагає людям покращувати життя і реалізовувати мрії. І сьогодні ПриватБанк – найбільший в Україні. У нас більш ніж 20 мільйонів клієнтів, 10 мільйонів користувачів Приват24, майже 23 тисячі працівників. Але найголовніше – те, чому я щороку з задоволенням приходжу сюди – це більш ніж півмільйона наших юніорів”, – поділився член правління з питань роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас