Ідея Банк взяв участь у ярмарку вакансій Львівського "Університету банківської справи" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк взяв участь у ярмарку вакансій Львівського "Університету банківської справи"

Особисті фінанси
41
Наприкінці жовтня Ідея Банк взяв участь у щорічний осінній виставці “Ярмарок вакансій”, що був проведений на базі Львівський навчально-наукового інституту “Університету банківської справи”.
Фахівці банку представили для студентів-учасників ярмарку можливості стажування та подальшого працевлаштування в ньому.
Такі ярмарки вакансій інститут проводить двічі на рік, аби дати можливість студентам та банкам-роботодавцям познайомитися та оцінити перспективи співпраці.
На цьому ярмарку представляли свої бренди та можливості кар’єрного росту провідні банки Західного регіону – загалом 14 компаній.
“Участь у подібних заходах важлива як для банків, так і для студентів. Банки із задоволенням використовують нагоду налагодити діалог із потенційними кандидатами профільних спеціальностей, почути очікування сучасної молоді і, найважливіше, поповнити свою команду молодими фахівцями.
З іншого боку, студенти мають можливість дізнатися про актуальні вакансії професійної галузі, дізнатися про роботу в цікавій для них установі, визначити майбутнє місце проходження навчальної практики, і можливо – першої роботи, – говорить начальник відділу забезпечення персоналом Ідея Банку Ірина Пилат. – Двері нашого Банку для студентів завжди широко відчинені, ми готові ділитись нашим найкращим досвідом та поділяти їхні нові амбітні погляди та підходи до роботи”.
“На цьому ярмарку ми мали можливість розказати студентам про вакансії, відкриті в Головному офісі нашого Банку, на які ми готові розглянути кандидатів з числа студентів останніх курсів. Розповіли про можливості практики у відділеннях та офісах Ідея Банку, – говорить Директор департаменту по роботі з персоналом Ідея Банку Олександр Дем’яненко. – Ми маємо дуже позитивний досвід працевлаштування студентської молоді і надалі бачимо перспективи в залучені до роботи в нашому банку активних молодих фахівців”.
Львівський навчально-науковий інститут “Університет банківської справи” як навчальний заклад засновано у 1879 році. Нинішню назву і статус отримав у 2000 році. Ярмарки вакансій проводяться починаючи із 2003 року.
 
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
Банк надає послуги у 82 відділеннях та 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються понад 300 тисяч клієнтів.
Команда професіоналів банку об’єднує 1,2 тис. осіб.
Банк – переможець низки рейтингів у номінаціях роздрібного кредитування та надійності.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас