Мобільний додаток ПУМБ Online: 1 млн за рік! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний додаток ПУМБ Online: 1 млн за рік!

Особисті фінанси
38
Мобільний додаток ПУМБ Online святкує ювілей – один рік з моменту запуску. За цей час клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) завантажили додаток більше 1 мільйона разів!
Всього за рік кількість активних користувачів мобільного додатку ПУМБ Online збільшилася вдвічі. З моменту запуску вони здійснили більше 14 млн транзакцій! А 65% наших клієнтів настільки високо оцінили мобільний додаток, що перейшли на нього повністю, відмовившись від веб-версії.
«За цей рік ми пройшли довгий шлях від запуску принципово нового мобільного додатку, до ТОПових позицій в маркетах в нашій категорії. Так, користувачі Android та Apple оцінили мобільний додаток ПУМБ Online на 4.7 та 4,8 відповідно. Таких результатів вдалося досягти завдяки тому, що ми постійно вдосконалювали додаток, в тому числі і завдяки оперативній обробці фідбеків від клієнтів. Ще одна складова нашої формули успіху – інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та постійно оновлюваний функціонал – вже зараз наші клієнти самостійно у додатку можуть вирішити більше 80% своїх запитів», – прокоментував Михайло Сергієнко, директор департаменту Операційний сервісний центр ПУМБ.
В ТОПі операцій вже традиційно перекази з картки на картку, зокрема за допомогою шаблонів, та поповнення мобільного рахунку. Так, з початку року клієнти банку здійснили переказів та оплат сумарно на суму понад 30 млрд грн. Для порівняння, це трохи більше, ніж половина річного бюджету Києва на поточний рік!
Також зростають сервісні операції по управлінню картками. Загалом, кількість операцій на одного клієнта за рік збільшилося на 38%. Як правило, один користувач протягом місяця завдяки мобільному додатку робить до 4 переказів, в тому числі і планові погашення кредитів, поповнює мобільний телефон, сплачує послуги. Стабільно зростає кількість операцій з відкриття депозитів саме в мобільному додатку – вже 175 тисяч депозитів з початку року клієнти ПУМБ відкрили онлайн.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас