Мегабанк першим в Україні став асоційованим членом Global Alliance for Banking on Values — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мегабанк першим в Україні став асоційованим членом Global Alliance for Banking on Values

Особисті фінанси
88
Мегабанк першим в Україні став асоційованим членом Global Alliance for Banking on Values
Відповідне рішення цього тижня ухвалила Рада Директорів Global Alliance for Banking on Values (GABV), мережі провідних світових банків.
Про це 30 жовтня повідомив Голова Правління АТ “МЕГЕБАНК” Олексій Яценко.
– Наш банк став першим в Україні, хто отримав запрошення стати асоційованим членом Global Alliance for Banking on Values. Вітаю з такою важливою подією всіх наших клієнтів і партнерів. Це стало можливо завдяки їм, адже вся наша команда працює на забезпечення належної якості послуг. Дякую колегам і вітаю всю команду МЕГАБАНКУ, яка своєю щоденною працею заслужила право отримати таке запрошення, – сказав Олексій Яценко.
Global Alliance for Banking on Values – це незалежна асоціація, яка спільно обслуговує 50 млн клієнтів, має майже 200 млрд дол. США сукупних активів і більше 67 000 співробітників. До Альянсу сьогодні входить 58 фінансових інститутів і 16 стратегічних партнерів по всьому світу.
Перед тим, як отримати запрошення на вступ, розповів Олексій Яценко, “МЕГАБАНК” пройшов аудит на відповідність підходам асоціації. Серед них, зокрема: відповідальне ведення банківського бізнесу (воно має відповідати місії асоціації – використовувати фінанси для забезпечення сталого економічного, соціального та екологічного розвитку); високий рівень корпоративного управління; розвиток реального сектору економіки та ін.
– Для нашого банку це глобальна платформа для обміну досвідом з усіма членами асоціації по всьому світу. Крім того, це можливість втілювати для наших клієнтів в Україні кращі практики міжнародного банківського сектору, оновлювати фінансові продукти і послуги. Ну і звичайно, це можливість інформувати членів асоціації та її клієнтів з усього світу про інвестиційний потенціал України, – пояснив, що дає українському банкові членство в GABV, Голова Правління АТ “МЕГАБАНК” Олексій Яценко.
Global Alliance for Banking on Values – некомерційна організація, незалежна мережа банків і банківських кооперативів, які прагнуть досягти позитивних змін у банківському секторі.
Мережа діє з 2009 року. Головний офіс альянсу розташований в Амстердамі, Нідерланди.
До мережі приєднуються банки, банківські кооперативи та кредитні спілки, мікрофінансові установи та банки з багатьох куточків світу: Північна і Латинська Америка, Азія, Африка, Європа, Австралія.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас