WD випустила перші в світі SSD для сховища даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WD випустила перші в світі SSD для сховища даних

Технології&Авто
1687
Western Digital представила три спеціалізовані продукти для зберігання даних. Новинки забезпечують оптимальну продуктивність, довговічність і ємність для невеликих і домашніх офісів. Компанія Western Digital випустила низку спеціалізованих рішень для роботи на базі мережевої системи зберігання даних (Network Attached Storage або NAS).
Рішення включають в себе перші в світі твердотільні накопичувачі WD Red, які підвищують продуктивність і можливості кешування в системі NAS.
Нова лінійка продуктів включає: WD Red SA500 NAS SATA SSD — ємністю від 500 ГБ до 4 ТБ (тільки 2,5 дюйма), найкраще рішення для мереж 10GbE, кешування в системах NAS, швидкого доступу до часто використовуваних файлів. Фактична ємність може варіюватися залежно від операційного середовища. Накопичувач підтримує бази даних OLTP, багатокористувацькі середовища, рендеринг фотографій, редагування відео роздільністю 4K і 8K.
Жорсткий диск WD Red NAS – ємністю до до 14 ТБ, призначений для використання в системах NAS з 8 відсіками. Підходить для роботи малих і домашніх офісів у режимі 24/7, підтримує навантаження до 180 ТБ на рік. WD Red Pro nas Hard Drive – створений спеціально для професійних навантажень NAS ємністю до 14 ТБ, WD Red Pro HDD підтримує до 24 відсіків.
Згідно з інформацією від виробника, ціни на продукти лінійки коливаються від €95 до €760, залежно від моделі.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас