Volocopter представила вантажний дрон VoloDrone (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volocopter представила вантажний дрон VoloDrone (фото, відео)

Технології&Авто
390
Німецька компанія Volocopter оголосила про розробку вантажного дрона VoloDrone, в основу якого творці поклали власне електричне аеротаксі.
Згідно з повідомленням підприємства, новий апарат, здатний перевозити вантажі масою до 200 кілограмів на відстань до 40 км, вже проходить льотні випробування.
Висота VoloDrone становить 2,3 метра, а діаметр кільцевої рами з 18 повітряними гвинтами — 9,2 метра. Безпілотник має невеликий прямокутний корпус з довгими стійками шасі, між якими можна закріпити вантаж на стандартному вантажному піддоні. Крім піддону, на дрон можна встановити сільськогосподарський розпилювач для обробки полів, строп або різне спецобладнання замовника.
Volocopter представила вантажний дрон VoloDrone (фото, відео)
VoloDrone зможе виконувати польоти на швидкості до 110 км/год як під управлінням оператора, так і в автоматичному режимі за заздалегідь визначеними маршрутами. При цьому при регулярних польотах щоразу чекати на зарядку VoloDrone не потрібно: батареї знімні, і на їх заміну йде не більше ніж 5 хвилин. Інші подробиці про новий апарат поки що не розкриваються.
Volocopter представила вантажний дрон VoloDrone (фото, відео)
Розробку VoloDrone в компанії пояснили запитами клієнтів на розробку вантажної безпілотної версії аеротаксі Volocopter. Передбачається, що апарат буде цікавим компаніям, що займаються комерційними вантажоперевезеннями (зокрема, терміновими медичними перевезеннями), а також підприємствам зі сфери будівництва та сільського господарства.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас