У Києві відбудеться Міжнародний форум та премія з нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві відбудеться Міжнародний форум та премія з нерухомості

Особисті фінанси
55
26 листопада 2019 року відбудеться п’ятий Форум та Премія, який щорічно відвідують понад 300 профільних гравців ринку нерухомості V Eastern Europe Real Estate Forum and Awards.
 
У програмі – чотири панельні дискусії, виступи експертів, презентації. Основний фокус – успіх Грузії, як країни, якій вдалося залучити мільярдні іноземні інвестиції.
 
Максимальне спрямування форуму на практичні успішні кейси у реалізації проектів нерухомості. Українські та зарубіжні, девелопери, інвестори, розробники архітектори, представники провідних консалтингових та брокерських компаній розповідатимуть про те, як реалізувати успішні проекти в сфері нерухомості.
 
На завершення вечора відбудеться гала-вечеря та нагородження переможців EE Real Estate Awards. Професійне міжнародне журі обере кращих у 22 номінаціях.
Форум та Премія відбудуться у InterContinental Kyiv за адресою вулиця Велика Житомирська, 2А. Організатори події – UREClub та EuropaProperty.com. Партнери – CUSHMAN&WAKEFIELD, FIABCI-Ukraine, CBRE Ukraine, DLA PIPER, NEW WORK, PRAGMATIKA, Архітектурна практика, PropertyGeorgia, LAMINAM, ARCHITECTURE OF THE FUTURE, PRAGMATIKA, Бізнес WOMEN, Nedvizhka.ua
 
Зареєструватися і придбати квиток можна на сайті форуму.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас