Ухвалено закон про штрафи за перевезення дітей без автокрісел — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ухвалено закон про штрафи за перевезення дітей без автокрісел

Особисті фінанси
5145
Верховна Рада ухвалила закон №1150 “Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за порушення правил перевезення дітей”.
Про це йдеться на сайті Верховної Ради.
За ухвалення документа проголосували 332 народні депутати за мінімально необхідних 226.
Мета закону – забезпечення належної безпеки перевезення дітей завдяки встановленню адміністративної відповідальності за порушення правил перевезення дітей.

Карти для водіїв

В Кодекс України про адміністративні правопорушення внесено зміни, відповідно до яких статтю 121 доповнили частинами, у яких встановлюється адміністративна відповідальність за порушення правил перевезення дітей та за вчинення такого правопорушення повторно протягом року відповідно.
Які штрафи передбачаються і за що:
  • Порушення правил перевезення дітей тягне за собою накладення штрафу на водія в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 510 грн.
  • Повторне протягом року вчинення порушення передбачає штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 850 грн.
До речі, на Finance.ua працює сервіс персонального підбору кредитів. Безкоштовно проводимо розрахунок і підбір кредитних пропозицій.

Вибрати собі кредит на авто

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас